diumenge, 17 de juny del 2012

Aquí us deixo un altre album, però aquesta vegada són d´ il·lustracions fetes per ordinador creades per artistes que treballen amb suports digitals, espero que les disfruteu!

  Primerament trobem les obres de l'artista Courtney James: Bajo Tierra (1) i Eres libre (9); seguidament l'artista ChristinaK i la seva obra Christinak1 (2); després podem observar l'obra Cuando llueve te mojas (3) de l'artista Agente Morillas; llavors a l'imatge (4) visualitzem Typobella de l'artista Ana Juan i al costat d'aquestra observem l'obra de Julie West: Esplendido (5). La sisena il·lustració: Helado de chocolate, que pertany a l'artista Twisted Fifties i la que la continua és de l'artista Marta Montaliu i es titula Mujer, Luang Prabang (7). Premios de diseño (8) és l'obra de Pablo Pasados; les dues il·lustracions següents són del mateix artista, Serge Seidlitz i porten el nom de: Festival Inernacionañ de Manchester (10) i Mapa del Mundo (11) que la ultima il·lustració va formar part d'un anunci de Vodafone. L'obra de Federique González amb el títol de: Bosque (12). I finalment les dues ultimes il·lustraciones pertanyen a Osvaldo Gonzalez: El observador (13) i Luz en la oscuridad (14)

  Totes aquestes obres han experimetat un procés de canvi amb l'ajuda de diferents suports i materials digitals i és per aixó que són anomenades il·lustracions digitals.

2 comentaris:

  1. Ya tenemos un ejercicio subido al blog. ¿Dominas esta técnica para ilustrar? ¿Conoces a algún ilustrador profesional? Podrías hacerle alguna entrevista. Si no conoces a nadie3 creo que podría ponerte en contacto con alguien. Me dices algo. ¿Ok?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Francisco, mi hermano conoce a una chica que conoce a un ilustrador, pero no se si me voy a poder poner en contacto con él. Si conoces a alguien nunca está de más conocer a gente que me pueda responder a mis preguntas. Si me podieras poner en contacto con algún ilustrador te estaría muy agradecida. Nos vemos mañana

      Elimina